Dykkerudstyr og UV-jagtudstyr
CRESSI GARA MODULAR CARBON

3.400,00 kr.

CRESSI GARA MODULAR CARBON

3.400,00 kr.

Gara Modular Carbon. Den ultimative Kulfiber undervandsjagts finne med udskifteligt blad. carbon klingen er forstærket med ultra fleksible kevlar fibre og selvjusterende fod lomme.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): BH109944 Kategorier: ,
Bladene er lavet med en ultra-ydeevne kulfiber med utrolig styrke og fleksibilitet. 
Fremstillingen af ​​denne kulfiber er udført med en højvakuum 100% industriel procedure, for at opnå en exceptionel kompakthed af kulfiberen. 
Gennemsnitlig kulfiber, der bruges til finneblade i industrien, har 3.000 fibre pr. tråd. Vores kulstof har 12.000 fibre pr. tråd. 
Fire gange så meget. Fire gange modstanden. Fire gange så stor fleksibilitet og elasticitet, kick-respons sammenlignet med andre carbonblade på markedet. 
Hver tråd i denne kulfiber er meget meget lille. 
Så lille, at den samlede tæthed af bladet er utrolige og uovertrufne 20.000 fibre pr. kvadratmillimeter.

XLD - højfleksibilitetsklinge dedikeret til de dykkere, der foretrækker en meget blød og glat finne. Det er angivet, hvis dine fiskesessioner inkluderer lange sessioner, og hvis du tilbagelægger lange distancer.

MD - medium fleksibilitet klinge det er perfekt, hvis du fisker ved hjælp af en båd til at flytte fra sted til sted, ved hjælp af en konstant vægt.

HF-stiv klinge er ideel til stærke, kraftfulde atleter med en højere kropsvægt. Det er også nyttigt i farvande med stærk strøm og ved fiskeri i mere barske havforhold

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CRESSI GARA MODULAR CARBON”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.