Dykkerudstyr og UV-jagtudstyr

Persondatapolitik

Generelt
Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvordan Nordic Diving v/ Hans Henrik Bech indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til  Nordic Diving v/ Hans Henrik Bech oplysningerne indsamles via hjemmesiden dykaarhus.dk.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at Nordic Diving v/ Hans Henrik Bech behandler dine personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

Nordic Diving v/ Hans Henrik Bech
Kielsgaardsvej 11
8680 Ry
CVR nr. 20846208

er dataansvarlig for dine afgivne personoplysninger henvendelser, spørgsmål og bemærkninger til denne personalepolitik kan ske på mail hhb@nordicdiving.dk.

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Når du handler på dykaarhus.dk indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (navn, adresse, telefonnummer, e-mail og evt. kommentarer, som du afgiver til din ordre). Oplysningerne er nødvendige for at kunne levere ordren, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.

Tilmelder du dig nyhedsbreve og andre tjenester, indsamler vi de oplysninger, du afgiver ved tilmelding eller opdatering af din konto (typisk navn og e-mailadresse). Din indkøbshistorik, online og offline gemmer vi i det omfang det er nødvendigt for at servicere dig og opfylde gældende lovgivning.

Brug af Cookies
dykaarhus.dk anvender cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens terminaludstyr, fx pc, mobiltelefon etc. Brugen af cookies forringer ikke din sikkerhed ved at bruge hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker, at dykaarhus.dk identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du slette og blokere cookies fra i din browser. For hvert besøg på hjemmesiden – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – registrerer dykaarhus.dk din type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt anonymt for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

Opbevaring og sletning af persondata
Personoplysninger i forbindelse med køb opbevares i 5 år efter at købet er gennemført for at leve op til forpligtelserne i Bogføringsloven og eventuelle  reklamations- eller garantisager. Personoplysninger der anvendes til at fremsende nyhedsmails opbevares så længe, aftalen består og slettes umiddelbart herefter. Du kan til enhver tid afmelde dig disse tjenester, hvorefter oplysningerne slettes.

Adgang til persondata
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på hhb@nordicdiving.dk

Klage
Du kan klage over behandlingen af dine personoplysninger. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.