Dykkerudstyr og UV-jagtudstyr
 
0,00 kr / 0 item(s)
  • No products in the cart.
0

Opdriftskontrol

SC-PB   Opdrftskontrol PERFECT BUOYANCY “Enhver dykker ønsker at være en “god dykker” – Perfekt opdriftskontrol er det første skridt i denne retning.”

Det anbefales virkeligt, at man forbedrer sine færdigheder i opdriftskontrol. Alle dykkere, der ønsker at forbedre deres dykkefærdigheder og på samme tid ønsker aktivt at beskytte miljøet, burde tage et PERFECT BUOYANCY kursus.

Næsten alle dykkere, der ønsker at dykke på gode steder på deres ferie, skal udføre et “Check-Dive” og opdriftskontrol er en af de væsentligste færdigheder, som skal udføres. Dette er ikke for at stresse dig fra begyndelsen af din ferie. Det gøres for at beskytte de rev, du skal dykke rundt ved. Ødelæggelserne og skaderne, der laves af dykkere med dårlige færdigheder i opdriftskontrol, har en påvirkning af revene over hele verden.

Perfekt opdriftskontrol er desuden et krav på næsten alle Specialty kurser.

Kursusindhold:

Udstyret til opdriftskontrol
Den grundlæggende viden om opdrift
Kontrol af din opdrift i vandet
Perfekt opdriftskontrol som et aktivt bidrag til verdenen under overfladen
Det primære mål for ethvert SSI Specialty-kursus er at lære dig vigtige færdigheder på en sjov måde.

Alle kurser indlæres ved at bruge hjemmestudier, korte teorilektioner og undervisning i vandet.
Kombiner andre Specialties med PERFECT BUOYANCY kurset! DIGITAL UNDERWATER PHOTOGRAPHY og WAVES, TIDES & CURRENTS er gode at tage sammen med PERFECT BUOYANCY. Mulighederne er uendelige!

For at få mere information om SSI Specialty kurserne, kontakt os på 86155521 eller på hhb@nordicdiving.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>