Dykkerudstyr og UV-jagtudstyr
 
0,00 kr / 0 item(s)
  • No products in the cart.
0

Speciality kursus – dybde dykning

SSI SPECIALTY-KURSUS – DYBERE DYKNING
“Dybden tiltrækker en masse dykkere, da dybdykning giver et specielt kick.”

Dyk på steder, hvor kun ganske få har udforsket før! Få oplevelsen af at dykke på et vrag dybere end 30 meter! For at kunne gøre det sikkert, behøver du de rigtige færdigheder og den rigtige viden. Det er nøjagtigt hvad dybere dykning kan give dig.
Uden god uddannelse er denne slags dykning en ukontrollabel sikkerhedsrisiko. For at kunne planlægge dine dyk rigtigt skal du først kende alle de potentielle risici, der er involveret i dybdedykning

SSIs dybdespeciale vil give dig de færdigheder, viden og erfaring, der kræves for at udføre denne type dyk sikkert og komfortabelt.

Hvis du bare ønsker at vide mere om DEEP DIVING, kan du også købe manualen eller DVD’en selv om du ikke ønsker at tage et kursus.

SC-DDKursusindhold:
Dit Total Diving System & Deep Diving
Planlægning af dybe dyk
Dine dybe dyk
Potentielle farer
Gentagne dybe dykninger

DD_manual
Det primære mål for ethvert SSI Specialty-kursus er at lære dig vigtige færdigheder på en sjov måde. Alle kurser indlæres ved at bruge hjemmestudier, korte teorilektioner og undervisning i vandet.

Kombiner andre Specialties med DEEP DIVING kurset! WRECK DIVING og PERFECT BUOYANCY er gode at tage sammen med NAVIGATION – da begge disse kurser vil blive brugt under dine eventyr med dybdykning. Mulighederne er uendelige!
For at få mere information om SSI Specialty kurserne, kan du kontakte dit lokale SSI DYKKERCENTER!

sc_dd