Dykkerudstyr og UV-jagtudstyr
 
0,00 kr / 0 item(s)
  • No products in the cart.
0

Begynder dykker kursus Open Water Diver PADI

 

OPEN WATER DIVER

 

Den bedste start på dine dykkeeventyr er at bliveSSI Open Water Diver. Det skyldes bl.a. den verdensomspændende anerkendelse.

Fordi vi anvender skræddersyet træning og tager os den nødvendige tid, kan vi sørge for, at du for alvor fortrolig med dit udstyr og dine færdigheder. Et Open Water Diver-kursus består i det store og hele af tre dele: teori, dykning i pool og dykning i åbent vand.

 

TEORI:

SSIs uddannelsessystem tillader dig at vælge, hvornår du vil lære, så du kan læse i dit eget tempo og når det passer bedst ind i dine planer. Teoriundervisningen og pooltræningen vil støtte det, du har lært.

 

 

POOLTRÆNING:

Inden dine dyk i pool og i åbent vand vil din instruktør tilpasse dit scubaudstyr så det føles behageligt. Du vil få tilstrækkeligt med øvetid, så du kan vænne dig til verdenen under vand, før du begynder dine uddannelsesdyk i åbent vand.

 

 

DYK I ÅBENT VAND:

Du kommer til at udføre mindst fire dyk i åbent vand, hvor du får chancen for at gentage alt, hvad du har lært i poolen under realistiske forhold. Åbent vand er typisk i havet, men kan også være i en sø eller en anden tilstrækkelig stor vandmasse.

 

 

Men det sjove stopper ikke her. Med bare lidt mere træning, kan du tage din dykning til nye højder. Forestil dig at udforske spændende skibsvrag, dykning med hajer eller hvad med at blive undervandsfotograf? Tjek alle de spændende specialprogrammer, du kan dykke ned i. De giver dig mulighed for at specialisere og målrette dine dykkeeventyr. SSI vil være en pålidelig partner, der følger dig hele vejen.
ER DU I BEKNEB FOR TID? BEGYND DIN SCUBAUDDANNELSE PÅ DIN FERIE OG FÆRDIGGØR DEN, NÅR DU KOMMER HJEM!

Scuba Diver er det perfekte kursus for dem, som ikke har tid til at færdiggøre et helt Open Water Diver-kursus. Indholdet af dette kursus udgør ca. halvdelen af Open Water Diver-kurset. Du kan efterfølgende færdiggøre den anden halvdel, når det er belejligt for dig at blive certificeret som Open Water Diver.

Ved afslutningen af programmet vil du få dit Scuba Diver-certifikat, der viser, at du har gennemført programmet med succes. Dette certifikat gør dig i stand til at deltage på guidede dyk over alt i verden. Hvis du på et senere tidspunkt beslutter at fortsætte din uddannelse, og blive certificeret dykker, skal du blot kontakte dit lokale SSI uddannelsescenter for yderligere detaljer omkring Open Water Diver-kurset.

BEGYND DIT EVENTYR I DAG!

For yderligere information vedrørende Open Water Diver uddannelsesmulighederne kontakt os på 86155521 eller hhb@nordicdiving.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>